АРТРАЛГІН-f та РЕУМАТОН-f: природна підтримка спини та суглобів

АРТРАЛГІН-f та РЕУМАТОН-f: природна підтримка спини та суглобів

Восени часто загострюються запальні захворювання опорно-рухового апарату і пацієнти з артритом та остеохондрозом можуть помітити суттєве погіршення свого стану, що супроводжується обмеженням рухливості, набряками у ділянці уражених суглобів та болем.

Тому саме в цю пору року варто звернути увагу на «проблемні ділянки» та вчасно підтримати свій опорно-руховий апарат, щоб йому потім було легше підтримувати вас.

Із цією метою спеціалісти компанії «FITO PHARMA Co., Ltd.» створили засоби АРТРАЛГІН та РЕУ­МАТОН, а також рідкі бальзами Червоний слон та Зелений слон.

Рослинні компоненти у складі АРТРАЛГІНУ підібрані з урахуванням давньої в’єтнамської рецептури.

Так, гомалонема запашна відома своїми протизапальними властивостями, а компоненти горця багатоквіткового здатні пригнічувати активність ферменту циклооксигенази-2: саме він відповідає за утворення речовин, що беруть участь у запаленні (Das P.S. et al., 2010; Li R.W. et al., 2003; Zhang Y.Z. et al., 2007).

Активні компоненти кореневища смілакса мають імуностимулювальні властивості (Chu K.T. et al., 2006).

Тож, АРТРАЛГІН буде актуальним для підтримання здоров’я опорно-рухового апарату для осіб з остеохондрозом хребта та артритом.

До складу іншого актуального восени засобу — РЕУМАТОНУ — входить м’ясо морської білої змії.

Цей компонент здавна використовується у східній медицині та сприяє зменшенню вираженості болю при ревматизмі та артрозі (Liu Y., Li X. et al., 2009).

Гармонійно доповнять комплекс продуктів для здоров’я спини та суглобів АРТРАЛГІН та РЕУМАТОН бальзами ЗЕЛЕНИЙ СЛОН та ЧЕРВОНИЙ СЛОН, створені на основі ефірних олій м’яти польової, лавра камфорного (до складу першого продукту входить також ефірна олія базиліка евгенольного).

Ментол, що міститься в м’яті польовій, впливає на холодові рецептори та забезпечує охолоджувальні властивості. Аромабальзами ЧЕРВОНИЙ СЛОН та ЗЕЛЕНИЙ СЛОН можна використовувати для місцевого масажу — ці продукти актуальні при суглобовому та м’язовому болю.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Актуальні товари
Cлон Червоний рідкий бальзам fito в’єтнамська зірочка
Cлон Зелений рідкий бальзам fito
СЛОН СПРЕЙ fito ревматизм, грижа, спортивні травми
Реуматон - f fito остеохондроз, подагра, ревматизм
Артралгін - f fito остеохондроз, подагра, артрит
Фонг Те Тхап fito остеохондроз, подагра, артрит