Як не згоріти на сонці з Фітокаротин

Як не згоріти на сонці з Фітокаротин

Велика кількість антиоксидантів нейтралізує негативний вплив сонячних променів (вільні радикали) і є профілактикою онкозахворювань (в т.ч. меланоми).

Прийом Фітокаротин внутрішньо гарно справляється з задачею антиоксидантного захисту. 

Наш досвід показав, що навіть білошкірі люди, які зазвичай швидко згорають, при прийомі Фітокаротин їх шкіра більш стійка до сонячних променів.

Фітокаротин - це
капсули з червоно-оранжевою олією момордики
джерело потужних антиоксидантів бета-каротину і лікопіну, які допомагають нашій шкірі бути здоровою та захищеною від шкідливого впливу сонячних променів.

Бета-каротин, який міститься в олії момордики кохінхінської, перетворюється в організмі на вітамін А, який відомий своїми антиоксидантними властивостями та важливістю для здоров'я шкіри. Він допомагає зберігати шкіру молодою, зменшує появу зморшок та покращує її текстуру. 

Лікопін - це ще один потужний антиоксидант, який міститься в олії момордики у рекордній кількості. Він має протизапальні властивості та допомагає зменшити ризик пошкоджень шкіри від вільних радикалів, таких як ультрафіолетове випромінювання сонця. 

Таким чином, олія момордики може стати природним засобом для догляду за шкірою, особливо влітку, коли шкіра піддається впливу сонця.

Використання Фітокаротин допоможе не згоріти та мати красиву рівну засмагу.

Рекомендуємо пити 2-4 капсули на день за тиждень до відпустки і весь час знаходження на активному сонці.

Актуальні товари
Gluten free
GF
Sugarfree
Без цукру
SF
Джерело бета-каротину, лікопіну
Антиоксидант для ясного зору, рівної засмаги
418,00 грн