ФІТОЦЕРЕБРАЛІЗІН-F: влаштуємо «тренування» для пам’яті!

фітоцеребралізін та гінко білоба

Сьогоднішні реалії, на жаль, такі, що змушують людей перебувати в постійному нервовому напруженні та стресі. А, як відомо, хронічний стрес має властивість накопичуватися і впливати на всі системи організму, і пам’ять не є винятком. Ці проблеми можуть спіткати людину в будь-якому віці, заважаючи вчитися, працювати, погіршуючи якість життя. Коли пам’ять постійно підводить, це може лякати, але є гарна новина — її можна тренувати та покращувати, навіть у зрілому та похилому віці (Rolle C.E. et al., 2017). Зокрема, здавна для покращення роботи головного мозку використовували рослину гінкго білоба, що було враховано компанією «FITO PHARMA» (В’єтнам) при розробці дієтичної добавки ФІТОЦЕРЕБРАЛІЗІН-F.

ФІТОЦЕРЕБРАЛІЗІН-F — комплексний продукт, що буде актуальним для тих, хто бажає подбати про стан своєї нервової системи і покращити кровообіг і живлення нервових клітин, особливо в сучасних стресових умовах.

Екстракт листя гінкго білоба, який становить основу комплексу ФІТОЦЕРЕБРАЛІЗІН-F, містить понад 60 біо­логічно активних компонентів (Biernacka P. et al., 2023), завдяки властивостям яких можна впливати на рівень стресу (Jezova D. et al., 2002), стимулювати пам’ять і концентрацію (Ge W. et al., 2021), поліпшити кровообіг (Zonouz A.M. et al., 2024), покращити реологічні властивості крові (Silva H. et al., 2022), репродуктивне здоров’я (Meston C.M. et al., 2008; Niazi Mashhadi Z. et al., 2021) та сповільнювати ознаки старіння шкіри (Barbalho S.M. et al., 2022).

Екстракт багатозонтичнику, який є другим компонентом комплексу ФІТОЦЕРЕБРАЛІЗІН-F, може потенціювати дію екстракту гінкго білоба, адже завдяки вмісту цілої низки поживних речовин (зокрема сапонінів) його використовують в якості тонізуючого, адаптогенного й антибактеріального засобу (Figat R. et al., 2020).

Таким чином, дієтична добавка ФІТОЦЕРЕБРАЛІЗІН-F, яка містить екстракти гінкго білоба та багатозонтичнику, може стати в нагоді при хронічному стресі та погіршенні когнітивних функцій, таких як пам’ять та увага, головному болю, вестибулярних порушеннях та для підвищення тонусу організму в стресових умовах. Для зручності вживання, окрім капсул, цей комплекс представлений також у формі фіточаю ГІНКГО-F.

ФІТОЦЕРЕБРАЛІЗІН-F — і навіть найменші дрібниці не залишаться поза увагою та не будуть забуті!

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Актуальні товари
Gluten free
GF
Sugarfree
Без цукру
SF
Vegan
V
Покращує пам'ять та концентрацію уваги
Відновлює еластичність судин
Знімає головний біль
160,00 грн
Gluten free
GF
Sugarfree
Без цукру
SF
Гінкго білоба
Покращує пам'ять, знімає головний біль
Адаптоген
350,00 грн