Поради стиліста при фарбуванні натуральними фарбами HERBATINT

Поради стиліста при фарбуванні натуральними фарбами HERBATINT

Для того, щоб отримати найкращий ефект при використанні фарб Herbatint слідуйте порадам стиліста Тео Бамбакаса, фахівця Herbatint Pro-salon:

1.Як вибрати правильний колір для волосся?

Як правило, всім підходить їх природний колір або на 1-2 відтінки світліший або темніший (природа знає краще).Якщо у Вас бліда шкіра та сині/зелені очі, то мідні тони (серія R) будуть дуже привабливо виглядати. Для оливкової шкіри та темних очей підійде відтінок Червоне дерево (серія M). Золоті тони серії D підходять майже всім.

2.Чи існують спеціальні методи фарбування, щоб отримати найкращий результат?

При фарбуванні раніше фарбованого волосся наносите фарбу тільки на волосся, яке має галузі. Якщо кінці волосся тьмяні, то наносите фарбу на кінчики волосся лише на останні 5-15 хвилин. Спробуйте брати невеликі пасма і наносити фарбу рівномірно і завжди повертатися до них, якщо ви пропустили.

Якщо ви фарбуєтеся вперше, наносите фарбу для волосся від коріння до кінчиків і розчешіть його великим гребенем з частими зубами, щоб забезпечити рівномірне покриття.

3.Чи існують поради для підготовки волосся, перш ніж наносити фарбу?
Завжди робіть тест на алергію, перш ніж фарбувати волосся вперше.

Я завжди пропоную забарвлення на брудне волосся, а не тільки що вимите волосся, природний жир шкіри голови допоможе захистити вас від чутливості, яка може виникнути у деяких людей.

4.Що ви рекомендуєте для збереження яскравого кольору волосся?
Намагайтеся уникати сонця, купання в басейнах з хлоркою та дуже частого використання інструментів для укладання (фени, плойки, щипці).

5.Які види шампуню та кондиціонера слід уникати після фарбування?
Будь-які продукти, що містять сульфати (натрій лаурет сульфат, Sodium Laureth Sulfate), інгредієнти нафтохімічного походження, фталати, синтетичні ароматизатори та силікони. (Прим. редакції — всі шампуні та кондиціонери, які продаються в мережі магазинів Натур Бутік підходять для фарбованого волосся)

6.Який тип шампуню/кондиціонера використовувати після фарбування?
Нормалізуючий шампунь Herbatint та кондиціонер Royal Cream підтримуватимуть красу та колір волосся протягом тривалого часу.

7.Що робити, якщо ви не задоволені своїм кольором?
По-перше, мийте, мийте та мийте волосся. Пам'ятайте, що всі кольори вимиваються зрештою. Використовуйте шампунь на основі сульфату (натрій лаурет сульфату), який прибиратиме колір швидше. Від перефарбування може бути тільки гірше, дайте спочатку новому кольору волосся трохи потьмяніти. Дуже важливо вибрати правильний колір, але якщо такі випадки відбуваються, можливо, потрібно проконсультуватися з професійним колористом.

краска для волос без аммиака натуральная перманентная безопасная купить

 

8.Чи є спосіб пофарбувати волосся у техніці мелірування, балаяж, омбре в домашніх умовах?
Я не намагаюся робити ці техніки вдома. Вони займають роки практики, щоб відбуватися професіоналами.

9.Як оберігати волосся після фарбування?
Краще використовувати хороші продукти щодня, а не дорогі процедури.

10.Як часто підфарбовуватись?
Залежно від того, як швидко ваше волосся росте, зазвичай кожні 3-12 тижнів.

11.Чи є у вас є поради для тих, хто хоче кардинально змінити свій колір, наприклад, з блондинки в брюнетку?
В ідеалі краще проконсультуватися з професіоналом для будь-якої різкої зміни кольору. Якщо ваш колір буде темнішим, пам'ятайте, що він буде такий протягом досить довгого часу, так що не приймайте це рішення легко! Перехід у світлий колір волосся трохи складніший, і я порадив би піти на професійну консультацію.

Тео Бамбакас провідний фахівець Herbatint Pro-salon, колорист, майстер і керуючий салону Grip Hair & Body, Вімблдон

 

краска натуральная для волос купить без аммиака украина

ПОРАДИ З КОЛІРУ

Якщо ваше волосся в хорошому стані, просто виберіть світліший відтінок і випробувайте на пасмі вашого волосся.

Якщо ваше волосся в поганому стані, мийте нормалізуючим шампунем Herbatint з наступним нанесенням кондиціонера Royal Cream, щоб відновити здоровий стан волосся.

Колір надто світлий. Виберіть темніший відтінок і випробувайте на новому пасмі.

Колір надто теплий, червоний чи жовтий. Це може бути тому, що ви вибрали червоний відтінок або намагаєтеся висвітлити свій колір волосся.

Відтінок золи з зеленими тонами, що робити. Просто змішайте ваш природний відтінок із відповідним відтінком серії Зола (Ash-С). Наприклад, 7N змішують з 7С порівну, щоб протидіяти червоним тонам.

Колір не покрив сивину. До 20% сивини будь-яка серія Herbatint може покрити сивину. Якщо більше 20% сивини, потрібно використовувати серію N (Natural) або змішувати кольори інших серій з аналогічною цифрою серії N. Наприклад:

4N Каштан застосовується, якщо більше 20% сивини.

4N (Каштановий з натуральної серії) змішують порівну з 4R Copper (Каштановий з мідної серії) для покриття сивини (якщо більше 20%) і надання волоссю мідного відтінку.

Сиве волосся все одно стійке. Таким чином, ви використовували натуральний колір чи суміш натуральної серії та тону, але фарба все одно не покрила повністю. Це може бути тому, що сиве волосся особливо стійке. Для того, щоб стимулювати поглинання кольору, спробуйте після нанесення фарби обернути волосся плівку або шапочку для душу і залишити на повний час реакції кольору.

АБО

Використовуйте фен на низькій температурі протягом перших 5-10 хвилин, приділяючи особливу увагу ділянкам волосся з «упертим» сивим волоссям.

Будь-який з цих методів дозволить теплу стимулювати розкриття кутикули для проникнення пігменту.

натуральная краска для волос лореаль гарниер без аммиака купить украина

У мене знебарвлене волосся

Herbatint може повернути волосся до свого природного стану. Змішуйте золотий відтінок (серія D) із натуральним відтінком (серія N), якщо ваша мета відтінок 6N або вище. Змішайте золотий (серія D) або мідний відтінок (серія R) із натуральним відтінком (серія N), якщо ваша мета відтінок 5N або нижче.

Знебарвлене волосся може зробити волосся особливо пористим. Ви можете в домашніх умовах виготовити напівперманентну фарбу Herbatint, щоб освіжити колір і продовжити ефект.

Я стурбована загальним станом мого волосся

Якщо ваше волосся занадто сухе або пошкоджене через укладання, освітлення або від попереднього фарбування, це може вплинути на поглинання кольору.

Лікування волосся з використанням кондиціонера для волосся з Aloe віра Herbatint протягом декількох процедур миття волосся, може відновити стан вашого волосся перед фарбуванням.

Застосування Herbatint як напівперманентної фарби (рецепт тут) також може допомогти у боротьбі пошкодженим волоссям і добитися поглинання кольору.

Раніше я використала Хну

Хна покриває стрижень волосся дуже добре і може завадити проникнути барвнику Herbatint. Ви можете використовувати фарбу Herbatint поверх існуючої хни, в будь-якому випадку потрібно протестувати на вільному пасмі.

У мене перманентне волосся

Не фарбуйте волосся відразу після хімічної завивки. Ми рекомендуємо вам почекати два тижні, скоротити час обробки на 10 хвилин і вибрати на відтінок світліше, ніж ваш цільовий відтінок.

Я приймаю ліки, проходжу курс лікування, вагітна чи годую груддю

Медикаментозне лікування (хіміотерапія, гормонозамісна терапія, лікування щитовидної залози, наприклад) впливатиме на волосся та поглинання кольору

Найбезпечніше рішення - це утриматися від фарбування волосся, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте ліки.

Ми рекомендуємо почекати 3-6 місяців після завершення лікування (наприклад, хіміотерапії), перш ніж фарбувати волосся.

Зрештою, це ваше рішення, як і коли ви фарбуєте волосся. Завжди випробовуйте алергічну реакцію незалежно від конкретних обставин.

ЯК ВИКОНАТИ ТЕСТ НА АЛЕРГІЮ
Надзвичайно важливо виконувати тест на алергію перед кожним використанням, щоб перевірити на чутливість до будь-яких інгредієнтів продукту. Хоча Herbatint використовує мінімальну кількість хімічних речовин, ви, як і раніше, можете бути чутливі до техногенних або природних інгредієнтів.

Інструкція з виконання тесту на алергію:

Нанесіть гель і фіксатор у розмірі горошини на шкіру. Всередині ліктя чи за вухом краще, оскільки область не повинна контактувати з водою 48 годин.

Залиште до висихання.

Покрийте пластиром (якщо немає алергії на пластир).

Залиште протягом 48 годин.

Якщо ви помічаєте якесь роздратування, почервоніння, припухлість або інші симптоми, припиніть використання продукту. За необхідності звернутися до лікаря.

Якщо не спостерігається ніякого роздратування або реакції, ви можете фарбувати ваше волосся.

Також вас може зацікавити:

Обережно: фарби для волосся

 

 

Актуальні товари
Фарба для волосся 4N КАШТАН Herbatint, 150 мл
Фарба для волосся 10N ПЛАТИНОВИЙ БЛОНД Herbatint, 150 мл
Herbatint_9N
Фарба для волосся 2N КОРИЧНЕВИЙ Herbatint, 150 мл
Фарба для волосся 8N СВІТЛИЙ БЛОНД Herbatint, 150 мл
Herbatint_3N
Herbatint_1N